Forsendelse

Gratis forsendelse inden for EU

Hvis du vælger vores standardforsendelse i ordreprocessen, modtager du din ordre uden forsendelsesomkostninger efter modtagelse af betalingen. Ud over gratis forsendelse tilbyder vi også forsendelse til hele verden. Du vil blive informeret om de omkostninger, der påløber i forbindelse med bestillingsprocessen.

 

Selvindsamler

Ud over levering er der også mulighed for selvafhentning på følgende adresse: Wahdat Trading GmbH, Am Sandtorkai 25, 20457 Hamburg. Sørg for, at tæppet er markeret som tilgængeligt på stedet i artikelbeskrivelsen.

 

Forsendelse Schweiz og Norge

Forsendelse til Schweiz og Norge er netto. Skatter og told opkræves af forsendelsesudbyderen. I tilfælde af en eventuel returnering er returforsendelsen også gratis. Kontakt venligst dit lokale toldkontor, før du afgiver en ordre, vedrørende told og moms.

 

Transportskader

I tilfælde af synlige transportskader på varerne skal du anmelde dem direkte til fragtfirmaet ved modtagelsen af varerne og dokumentere dem med billeder. I tilfælde af transportskader, der først viser sig senere, skal du også anmelde dem til fragtfirmaet med de tilhørende billeder. Du er også velkommen til at kontakte os i disse tilfælde.

Sidst set
Rugway Store

Har du brug for råd?

Besøg os i Speicherstadt i Hamborg!

eller ring:

+49 (0) 40 36 90 19 42
Trusted Shops
Sikker shopping takket være Trusted Shops-certifikatet
SSL
Dine data er sikre hos os og overføres SSL-krypteret
Carefair
Kontrolleret oprindelse af vores produkter - vi er Care & Fair-medlemmer