Najafabad

Article Size
270 x 400
Nr.
1050702
  • Iran
  • Schurwolle
  • Handgeknüpft

Hvert af vores tæpper leveres med et
ægthedscertifikat.

  • Hurtig levering: 2 - 4 Dage
  • Gratis forsendelse og returnering
  • 30 dages returpolitik
Der er kun 1 tilbage på lager
Preis: 23.990 kr
1050702

Inkl. moms og gratis forsendelse

Beskrivelse

Najafabad Tæpper:

Najafabad tæpper - Håndknyttede smukke tæpper fra Iran

Najafabad

tæppers

historie og karakteristika Najafabad

tæpper stammer fra byen af samme navn i provinsen Isfahan i Iran. Tæpperne er blevet håndknyttet af dygtige håndværkere i mere end 100 år. Najafabad-tæppernes design er ofte traditionelle og geometriske, men der findes også moderne varianter med blomstermotiver. Farverne spænder fra lyse røde og blå farver til jordbrune farver. Tæpperne er fremstillet af uld og bomuld af høj kvalitet og er kendt for deres holdbarhed og lang levetid.

Unikke kunstværker til ethvert hjem

Najafabad-tæpper er unikke kunstværker, der tilføjer en varm og indbydende atmosfære til ethvert rum. Hvert tæppe er håndknyttet af dygtige kunsthåndværkere og er et unikt stykke af slagsen. Den slidstærke uld og bomuld gør Najafabad-tæpper perfekte til områder med meget trafik, som f.eks. stuer og gange. De traditionelle designs og dristige farver tilføjer et traditionelt præg til ethvert rum og skaber en følelse af elegance og luksus. Najafabad-tæpper er ikke kun et smukt dekorativt stykke, men også en investering i traditionelt håndværk fra Iran. Hvis du er på udkig efter et unikt kunstværk til dit hjem, er Najafabad-tæpper det perfekte valg. Hvert tæppe er unikt og håndknyttet af dygtige håndværkere. Den slidstærke uld og bomuld sikrer, at du vil have glæde af dit Najafabad-tæppe i lang tid. Tilføj et traditionelt og indbydende præg til dit hjem med et Najafabad-tæppe.

Persiske tæpper: Persiske tæpper er verdenskendte for deres kvalitet og skønhed. Ægte persiske tæpper er håndknyttede, og ulden er farvet med naturlige vegetabilske farvestoffer. Karakteristisk for persiske tæpper er også de kunstfærdige mønstre i blomster- og geometriske former. De mest kendte oprindelsessteder, hvor tæpper knyttes, er Nain, Sarough, Tabriz, Isfahan, Kashan, Bijar og Ghom.

Jomfruuldsuldsbunke : Et tæppe af ægte ny uld gør ethvert interiør hyggeligere. Selve den rene uld har en meget behagelig blød fornemmelse og hjælper også med at dæmpe lyd og regulere fugtigheden i rummet. Disse egenskaber øger direkte komforten med et tæppe af ægte ny uld.

Ny uld halskæde: Nomaderne bruger håndspundet uld, ikke kun i bunken, men også i varpen (grundstoffet).

Håndknyttet kvalitet: Håndknyttede tæpper er ægte kunstværker og kræver, afhængigt af kvaliteten, en meget god uddannelse og en stor tålmodighed. Håndknytning gør tæpperne meget finere, glattere og af højere kvalitet end ved andre metoder.

Flere detaljer

Artikel-Nr. 1050702
Størrelse 270 x 400 cm
Proveniens Najafabad
Oprindelsesland Iran
Knude ca. ca. 200000 / m²
Højde ca. 7-10mm
Lugg 100% Jomfru Uld
Kæde 100% Jomfru Uld
Forarbejdning Håndknyttet

Flere fordele

  • Egnet til gulvvarme
  • Auf Anfrage in Hamburg zur Besichtigung verfügbar

Du finder os i hjertet af verdens største historiske pakhuskompleks midt i Hamborg. Vi rådgiver dig gerne i vores butik. Gennem vores mangfoldige og førsteklasses udvalg kombineret med vores erfaring finder vi sammen dit drømmetæppe.

Am Sandtorkai 25

20457 Hamburg

Åbningstider

Mon-Fri 09:30-17:30
Saturday 11:00 - 16:00

Har du et spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne! Skriv til os eller ring til os.

Med vores mange års erfaring inden for tæpper og møbler hjælper og rådgiver vi dig gerne med at vælge dit drømme-tæppe!

Trusted Shops - Anmeldelser

Sidst set
Rugway Store

Har du brug for råd?

Besøg os i Speicherstadt i Hamborg!

eller ring:

+49 (0) 40 36 90 19 42
Trusted Shops
Sikker shopping takket være Trusted Shops-certifikatet
SSL
Dine data er sikre hos os og overføres SSL-krypteret
Carefair
Kontrolleret oprindelse af vores produkter - vi er Care & Fair-medlemmer