Persian

Article Size
150 x 230
Nr.
1015253
  • Türkei
  • Schurwolle
  • Handgeknüpft

Hvert af vores tæpper leveres med et
ægthedscertifikat.

  • Hurtig levering: 2 - 4 Dage
  • Gratis forsendelse og returnering
  • 30 dages returpolitik
Der er kun 1 tilbage på lager
Preis: 20.944 kr
Sale-Preis: 10.472 kr
  • Nur bis 11.08.24
  • 50% Sale
1015253

Inkl. moms og gratis forsendelse

Beskrivelse

Persian Tæpper:

Persiske tæpper - De tidløse kunstværker fra Orienten

Persiske

tæppers

historie og tradition Persiske

tæpper Persiske tæpper har været kendt for deres kvalitet og skønhed i århundreder. De er håndknyttede af fåreuld af høj kvalitet og er kendt for deres filigranmønstre og levende farver. Knyttekunsten blev udviklet i det gamle Persien (det nuværende Iran) i det 5. århundrede f.Kr. og er siden blevet et vigtigt håndværk. Hvert tæppe er unikt og afspejler den rige kultur og historie i Persien.

De forskellige typer persiske tæpper

Persiske tæpper fremstilles i forskellige regioner i Iran og har derfor forskellige karakteristika og mønstre. De mest kendte typer omfatter Kerman, Tabriz, Isfahan, Qom og Mashad. Kerman-tæpper er kendetegnet ved deres fine mønstre og farver, mens Tabriz-tæpper er kendt for deres præcise mønstre og store størrelser. Isfahan-tæpper er kendt for deres blomstermønstre og lyse farver, mens Qom-tæpper er værdsat for deres silkeagtige tekstur og subtile mønstre. Mashad-tæpper har mørke farver og dristige mønstre.

Hvorfor et persisk tæppe er en værdifuld investering

Persiske tæpper er ikke kun smukke dekorative genstande, men også en værdifuld investering. Hvert tæppe er håndknyttet af erfarne håndværkere og er unikt. Persiske tæpper er særligt holdbare og kan nydes i generationer. Med tiden bliver de endnu smukkere, efterhånden som de udvikler en unik patina. Et persisk tæppe er derfor ikke kun en investering i kunst, men også en investering i fremtiden. Hvis du ønsker et stykke Persien i dit hjem, er et persisk tæppe det perfekte valg. Hvert tæppe er et kunstværk og er håndknyttet af dygtige håndværkere. De fine mønstre og levende farver gør hvert persisk tæppe unikt. Tilføj et eksotisk præg til dit hjem med et persisk tæppe og nyd det tidløse design og holdbarheden af dette orientalske kunstværk.

Tyrkiske tæpper: Tyrkiske håndknyttede tæpper er meget sjældne og knyttes stort set ikke længere i dag, så mange af dem er allerede antikke eller halvantikke. På grund af deres finhed og sjældenhed handles disse tæpper ofte som investeringer.

Jomfruuldsuldsbunke : Et tæppe af ægte ny uld gør ethvert interiør hyggeligere. Selve den rene uld har en meget behagelig blød fornemmelse og hjælper også med at dæmpe lyd og regulere fugtigheden i rummet. Disse egenskaber øger direkte komforten med et tæppe af ægte ny uld.

Bomuldskæde: Bomuld er et fremragende kædevæv (grundstof) til et ægte håndknyttet tæppe, da det er slidstærkt og samtidig kan spindes fint og tætmasket.

Håndknyttet kvalitet: Håndknyttede tæpper er ægte kunstværker og kræver, afhængigt af kvaliteten, en meget god uddannelse og en stor tålmodighed. Håndknytning gør tæpperne meget finere, glattere og af højere kvalitet end ved andre metoder.

Flere detaljer

Artikel-Nr. 1015253
Størrelse 150 x 230 cm
Proveniens Persian
Oprindelsesland Kalkun
Knude ca. ca. 300000 / m²
Højde ca. 7-10mm
Lugg 100% Jomfru Uld
Kæde 100% Bomuld
Forarbejdning Håndknyttet

Flere fordele

  • Egnet til gulvvarme
  • Tilgængelig for besigtigelse på stedet i Hamburg

Du finder os i hjertet af verdens største historiske pakhuskompleks midt i Hamborg. Vi rådgiver dig gerne i vores butik. Gennem vores mangfoldige og førsteklasses udvalg kombineret med vores erfaring finder vi sammen dit drømmetæppe.

Am Sandtorkai 25

20457 Hamburg

Åbningstider

Mon-Fri 09:30-17:30
Saturday 11:00 - 16:00

Har du et spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne! Skriv til os eller ring til os.

Med vores mange års erfaring inden for tæpper og møbler hjælper og rådgiver vi dig gerne med at vælge dit drømme-tæppe!

Trusted Shops - Anmeldelser

Sidst set
Rugway Store

Har du brug for råd?

Besøg os i Speicherstadt i Hamborg!

eller ring:

+49 (0) 40 36 90 19 42
Trusted Shops
Sikker shopping takket være Trusted Shops-certifikatet
SSL
Dine data er sikre hos os og overføres SSL-krypteret
Carefair
Kontrolleret oprindelse af vores produkter - vi er Care & Fair-medlemmer